Velgen

Wij leveren zowel stalen als lichtmetalen sportvelgen. Bij velgen is het erg belangrijk dat deze voldoen aan de specificaties die de fabrikant voor uw type auto opgeeft. Daarbij moet u denken aan de breedte (bijv: 6 J ), inchmaat (bijv: 16 inch), ET waarde (bijv: 38), Steek (bijv: 5x100) en de naafdiameter.

Daarnaast moeten de velgen gemonteerd worden met passende bouten om loslopen te voorkomen. Als deze specificaties niet kloppend zijn voor uw auto, kan het zijn dat de band aanloopt in de wielkast, trilling in het stuur geeft, de velg helemaal niet past of dat de onderdelen van stuurinrichting en of wiellagers erg snel slijten.

U begrijpt dat het dus erg belangrijk is de juiste velgen onder de auto te monteren. Wij kunnen u helpen de juiste sport of metalen velgen te kiezen. Wij leveren alle inchmaten en modellen van goede kwaliteit.


Sportvelgen (lichtmetaal)

Velgen geven de "looks" aan een auto. Ze zijn er in vele uitvoeringen en maten.  Ze zijn er in blauw, oranje, rood, zwart, grijs, rechte spaken, veel spaken, kromme spaken, etc. Hiermee bepaal je de uitstraling die jij wilt, stoer, behouden, klassiek, kleurrijk.

Aan de rechterkant op deze pagina ziet u een aantal logo's van onze leveranciers, klik erop en u kunt de beschikbare velgen bekijken. Als u de prijs wilt weten van de velgen en bijbehorende banden, stuur ons  dan een mail met velg merk, type en kenteken van uw auto. Wij sturen u dan een scherpe offerte met bijbehorend advies. Langskomen kan natuurlijk ook altijd.


Stalen velgen

Wij leveren voor alle auto's stalen velgen. Vaak worden stalen velgen gebruikt voor winterbanden. Tevens leveren wij wieldoppen met en zonder logo in alle inchmaten.

Nieuwe Stalen velgen zijn er vanaf € 35,- p.s. en gebruikte stalen velgen vanaf € 10,- p.s.MAK velgen waarbij de originele naafkap en bouten gebruikt kunnen worden.


Voor Volvo rijders: MAK Stockholm  16 tm 20 inch in black/polish en mat Titanium

prijs vanaf: 120,- p.s.


Voor Audi rijders: MAK Sarthe 17 tm 19 inch in Black Mirror, Gloss black en silver

Prijs vanaf: 120,- p.s.


Voor Alfa Romeo rijders: MAK Lario 18 tm 20 inch in gun mettal polish en Gloss Black

prijs: vanaf 165,- p.s.


Te Koop originele 18 inch Tesla velgen model 3 zo goed als nieuw.

Komen van tesla eind 2022, zonder sensoren, wel leverbaar. Ideaal voor winterbanden.

Prijs: 350,-. 


 
 

 

OZ Alleggerita HLT 5F